Opprett varsel

Betal via bankoverføring for valuta og spar penger!

Publisert etter Kirke Sööt kategori Nyheter på 10.07.2018
Gullpriser (XAU-NOK)
17 710,10 NOK/oz
  
+ 106,30 NOK
Sølvpris (XAG-NOK)
245,85 NOK/oz
  
+ 2,81 NOK

På grunn av økende antall kortsvindel reduserer banker og kredittkortselskaper stadig  grenser for kontantuttak.  Når du bruker  ditt kort for finansielle tjenester kan det også forekomme «skjulte avgifter». For å unngå ulemper eller tilleggskostnader for transaksjoner over kr 10.000 kan du nå betale for valuta med vanlig bankoverføring. I tillegg tilbyr vi deg bedre priser på valuta når du betaler med bankoverføring.

Fordeler ved å betale med bankoverføring ved kjøp av utenlandsk valuta:

1. Ingen begrensninger for kontantuttak.

2. Ingen «skjulte avgifter».

3. Bedre kurser.

4. Raskere service.

 

Slik betale du med bankoverføring:

1.Ta kontakt med oss på telefon 23 89 71 22 eller på e-post tavex@tavex.no for å få nærmere informasjon.

2. Besøk vårt kontor for å hente forhåndsbetalt valuta og husk å ta med en gyldig legitimasjon.

 

Vanlige spørsmål

1. Hvorfor trenger jeg å skrive mitt navn i betalingsinformasjon?

Fordi vi trenger å være sikre på hvem har sendt oss pengene.

2. Hvorfor må jeg skrive kontaktinformasjon til betaling?

Frodi at vi skal kunne kontakte deg ved behov.

3. Vil Tavex begynne å ringe eller sende meg e-poster?

Vi kontakter bare de kundene som ønsker det.

4. Kan jeg sende noen andre til å hente pengene mine?

Nei. Første gangen må du møte opp personlig og legitimere deg. Neste gang kan du sende noen andre men husk at du må sende med en legalt bekreftet fullmakt til personen som skal hente pengene dine.  Ta kontakt med oss på forhånd på telefon 23 89 71 22 eller på e-post tavex@tavex.no.

5. Hva skjer hvis jeg ikke har gyldig legitimasjon med meg?

Da kan vi ikke identifisere deg og kan ikke gi deg pengene før du kommer med en legitimasjon.

6. Hvor mye bedre kurs får jeg når jeg betaler med bankoverføring?

Valutakurser er volatile, derfor kan vi ikke oppgi konkrete priser på forhånd. Ta kontakt med oss på telefon 23 89 71 22 eller på e-post tavex@tavex.no. Vi kan også avtale prisen når du kommer å henter pengene.

7. Når kan jeg hente min valuta?

Straks etter at vi har mottatt din betaling. Det avhenger av hvilken bank du bruker og når du har gjort overføringen. Som regel mottar vi pengene enten samme dag eller neste virkedag. Betalinger gjort på formiddagen kommer vanligvis over på samme dag. Betalinger gjort om ettermiddagen eller kvelden bruker å være framme neste bankdag.

8. Hvordan vet jeg at noen andre ikke vil få pengene mine?

Vi identifiserer alltid kunden slik at ingen andre kan hente dine pengene.

9. Hvordan kan jeg vite at dere har valutaene som jeg ønsker å kjøpe?

Alle valutaene som finnes på vår prisliste (https://tavex.no/valuta/) har vi på lager. Det er fornuftig å ta kontakt med oss på forhånd når du ønsker å kjøpe større beløp.

Send inn nytt spørsmål

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Gullpriser (XAU-NOK)
17 710,10 NOK/oz
  
+ 106,30 NOK
Sølvpris (XAG-NOK)
245,85 NOK/oz
  
+ 2,81 NOK

Du kan også gjerne lese