Betalingsalternativer

Kundene våre kan kjøpe gull- og sølvprodukter enten ved å bestille i nettbutikken eller ved å besøke et av kontorene våre, hvor de ønskede produktene kan kjøpes over disk. Merk at kunde, betaler og mottaker må være en og samme person. Dette gjelder for kjøp både i nettbutikken og i kontorene.

 

Betale bestillinger på nettet

Tavex godtar bare bankoverføringer for kjøp i nettbutikken.

 1. Faktura: Når du har foretatt en bestilling i Tavex’ nettbutikk, får du automatisk tilsendt en faktura med betalingsinformasjon til e-postadressen du oppga under betalingsprosessen. Når du foretar en bankoverføring, henvis alltid til fakturanummeret, og hvis hele fakturanummeret ikke får plass, kan du utelate landskoden og bindestrekene og bare taste inn tallene. For eksempel, hvis «NO-24122014-1» ikke får plass på referanselinjen, kan du utelate landskoden (NO) og bindestrekene, og i stedet bare skrive inn tallene som dette: «241220141».
 2. Bestillingens gyldighet: Ettersom prisen på gull og sølv varierer med verdensprisen, må fakturaen betales innen én time etter at bestillingen er foretatt. På søndager og helligdager må bestillingen være betalt senest 10.30 neste virkedag for å være gyldig. Vi aksepterer en tidsforsinkelse for overføringer mellom ulike banker, men for å holde prisen fast inntil beløpet er klarert, må du sende oss en e-post med opplysning om at du har betalt.
 3. Klarering av beløpet: Det kan ta 1–3 virkedager å klarere beløpet, avhengig av banken du bruker (klareringen skjer vanligvis umiddelbart).
 4. Overføringsgrenser og avgifter: Det er ingen øvre eller nedre grense, og heller ingen gebyrer, ved bankoverføring av penger til Tavex.
 5. Betaling i ulike valutaer: Hvis du ønsker å betale fakturaen i EUR, USD eller NOK, kan du kontakte oss på 23 89 71 22.
 6. Dokumentasjon: For kjøp over 100 000 NOK er vi pålagt å be deg om gyldig ID og dokumentasjon av hvor pengene kommer fra.

 

Betale i kassen

Ved kjøp av valuta i kassen godtar Tavex kontanter, bankanvisninger, betalingskort og kredittkort samt utenlandsk valuta.

 1. Kontanter: Forhandlere av gjenstander kan ikke motta vederlag i kontanter på 40 000 kroner eller mer. Dette gjelder også der oppgjøret gjennomføres i flere operasjoner.
 2. Bankanvisning: Bankanvisningen må være utstedt i ditt navn eller direkte til Tavex. Vi anbefaler at du bestiller bankanvisningen i ditt navn, og vi vil deretter hjelpe deg med å overdra den til Tavex. Husk å ha med deg gyldig legitimasjon.
 3. Betalingskort/kredittkort: For kjøp over NOK 40 000 er vi pålagt å be deg om gyldig legitimasjon for å bekrefte at du er den rettmessige kortinnehaveren. Vær oppmerksom på at en avgift på 2 prosent legges til den samlede verdien hvis kjøpet betales med et kredittkort eller annet kort utstedt av en utenlandsk bank. American Express aksepteres for betaling med avgift på 3,85 prosent.  Vi godtar ikke Diners-kort.
 4. Bankoverføring: Hvis du har tenkt å overføre penger til en av våre bankkonti som betaling for valutahandelen, kan du kontakte oss på forhånd på tlf. 23 89 71 22 for instruksjoner.
 5. Utenlandsk valuta: Tavex godtar utenlandsk valuta som betalingsalternativ. Vi er imidlertid pålagt å veksle de utenlandske kontantene til norske kroner ved kjøp. Vi tilbyr en gunstig valutakurs når du kjøper gull eller sølv. Ta kontakt med oss på tlf. 23 89 71 22 eller per e-post på for mer informasjon om denne tjenesten.

 

Bankkonto

Alle e-shop bestillinger skal betales til TAVEX GULL OG SØLV AS

Betaling kan gjøres til en av disse bankkontoene:

 

DANSKE BANK

Kontonummer: 8601.54.94729

BN BANK

Kontonummer: 9235.35.18609

CULTURA BANK

Kontonummer: 1254.62.08778

PARETO BANK

Kontonummer: 9380.06.77783

 

 

PARTNERE

Betalingsalternativer - Tavex
Betalingsalternativer - Tavex
Betalingsalternativer - Tavex
Betalingsalternativer - Tavex
Betalingsalternativer - Tavex
Betalingsalternativer - Tavex