Levering og forsikring

1. Få fri levering

Det er to ting du må gjøre for å få fri levering:

  1. Opprette en brukerkonto (hvis du ikke har gjort det enda) og bestille varene innlogget til din brukerkonto.
  2. Bestille varer for minimum 10 000 kroner per bestilling.

 

Når betingelser til fri levering er oppfylt vil du få valgmuligheten fri levering og det blir automatisk lagt til din ordre ved utsjekking.

Du vil se følgende ikon Untitled-1

2. Leveringalternativer

Ved bestilling fra nettbutikken vår kan du velge mellom å få produktene levert til ditt lokale postkontor eller hente dem personlig på vårt kontor i Oslo.

  1. Levering av Bring: Produktene vil bli sendt innen 24 timer etter at vi har mottatt betalingen din. Leveringstiden er fra 1 til 3 virkedager.
  2. Hente selv: Du er velkommen til å hente produktene dine på vårt kontor i Oslo samme dag som vi informerer deg om at vi har mottatt betalingen.

I begge tilfeller må du kunne fremvise gyldig ID for å motta produktene.

3. Forsikring

Pakken er fullt forsikret, og i det særdeles usannsynlige tilfellet at pakken kommer bort eller skades, vil Tavex sende produktene på nytt eller refundere pengene dine. Forsikringen gjelder bare så lenge produktene er under transport, og slutter å gjelde fra det øyeblikk transportøren får mottakerens signatur.

4. Emballasje

Produktene er beskyttende emballert og plassert i en diskré, umerket pakke.

5. Sporing av forsendelser

Sporing via Bring: Når vi har levert pakken til transportøren, blir sporingsnummer sendt til e-postadressen din. På Bring’ s hjemmeside www.bring.no klikker du på sporingsverktøyet deres, angir det mottatte sporingsnummeret og følger fraktprosessen for bestillingen.

6. Forsinkelser

Dersom leveringen skulle bli forsinket, eller hvis det bestilte produktet er utsolgt, vil Tavex alltid kontakte deg per e-post for å gi deg informasjon om leveransen.

7. Fraktpriser

Fraktprisene nedenfor gjelder bare for levering i Norge. Hvis du ønsker å få produktene levert til et annet land, kan du kontakte oss på +47 23 89 71 22 eller per e-post på for priser og vilkår.

PARTNERE

Levering og forsikring - Tavex
Levering og forsikring - Tavex
Levering og forsikring - Tavex
Levering og forsikring - Tavex
Levering og forsikring - Tavex
Levering og forsikring - Tavex