Om oss

Tavex er en finansinstitusjon som omsetter edelmetaller, veksler valuta og utfører betalingstjenester for en bred kundekrets. Denne omfatter private kunder, høyt solvente kunder, bedrifter av ulik størrelse og finansinstitusjoner. Firmaet ble grunnlagt i 1991 og har i dag 29 kontorer fordelt på åtte europeiske land, og har til sammen et gjennomsnitt på 1,3 millioner kunder i året. Tavex er del av Tavex gruppen, som er en av Nord-Europas ledende forhandlere av edelmetaller. Gruppen er gjeldsfri, og holder en sterk finansiell posisjon.

Vår misjon

Tavex har som misjon å tilby transparente og konkurransedyktige valuta og finansielle tjenester.

Hvorfor oss?

Det er mange grunner til å velge Tavex. De viktigste er det faktum at vi er den eneste edelmetallforhandleren i Europa hvor kunder kan kjøpe og selge fysiske edelmetaller i mer enn 29 kontorer i åtte land, og at vi i løpet av de siste to tiårene har bygd opp et solid omdømme for pålitelighet og kompetanse. Grunnene er imidlertid flere:

Vi gjør det enkelt for deg

Uansett om du ønsker å handle i gull eller sølv, veksle valuta eller å benytte andre betalingstjenester, gjør Tavex disse prosessene enkle og lett tilgjengelige. Vi tilbyr et sikkert og effektivt toveismarked sju dager i uken, 365 dager i året, tilgjengelig for deg gjennom vår nettbutikk, på telefon +47 23 89 71 22 og via e-post på , eller du kan besøke ett av våre mange kontorer.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester

Våre valutavekslingskontorer tilbyr praktiske og fleksible finansierings- og betalingstjenester som omfatter: investeringsgull og -sølv, valutaveksling, pengeoverføring over landegrenser, internasjonale kontantfrie overføringer, kontantuttak, pengeutbetalinger til bankkontoer, hurtige valutaoverføringer mellom EU-land og kjøp av skrapgull og -sølv.

Vi har de beste prisene

Ikke bare tilbyr vi fleksible finansielle tjenester og betalingstjenester, men vi tilbyr dem til markedsledende priser også. Prispolicyen vår er svært enkel: Vi vil ikke bli slått på pris, og vi garanterer dette. I tillegg oppdateres prisene våre jevnlig, og avgiftene våre er tydelig identifisert og gjennomsiktige – som Tavex-kunde vil du aldri betale skjulte avgifter.

Vi fører kun produkter av høyeste kvalitet

Vi handler utelukkende med de beste gull- og sølvproduktene fra verdens mest anerkjente og største edelmetallraffinerier, bullionprodusenter og offentlige myntverk.

Vi handler med store volumer

Uansett hvor mye fysiske edelmetaller og kontant valuta du trenger, kan vi tilby det. Våre transaksjoner i fysisk gull overstiger 4000 kg årlig, og vi tilbyr mer enn 40 forskjellige valutaer.

Vi har kompetanse og engasjement

Vi har mer enn 200 dyktige og engasjerte medarbeidere som har én ting felles: ønsket om å yte best mulig kundeservice. Så hvis du har spørsmål eller spesielle behov, er våre edelmetall- og valutaeksperter klare til å hjelpe deg.

Og viktigst av alt, vi er pålitelige

Prøv oss og opplev selv hvorfor Tavex er den mest pålitelige leverandøren av finansielle tjenester og betalingstjenester til millioner av fornøyde kunder.

 

PARTNERE

Om oss - Tavex
Om oss - Tavex
Om oss - Tavex
Om oss - Tavex
Om oss - Tavex
Om oss - Tavex