Våre prinsipper

Siden begynnelsen har måten vi gjør forretninger på, blitt styrt av et sett prinsipper som først ble fastslått av vår grunnlegger Alar Tamming, og som i løpet av årene har blitt fulgt og tatt vare på av alle i Tavex. Disse prinsippene og verdiene er kjernen i bedriftskulturen vår. Disse prinsippene er:

Vi mener at tillit er alt, spesielt i vår bransje. Så lenge vi har tillit, blomstrer vi som selskap. Uten det går vi under.  Å bli ansett som pålitelige betyr suksess for oss. Dette er verdigrunnlaget som støtter virksomheten vår, drivstoffet som får oss til å fortsette hver dag. Og vi er sikre på at hvis du skal fortsette å stole på oss, må vi hele tiden levere produkter av høy kvalitet, enestående tjenester, upartiske råd og et trygt og praktisk toveismarked som enkelt lar deg veksle gull, sølv og valuta til markedsledende priser.

Vi tror at kundene våre er det viktigste i vår virksomhet. Vi forsøker hele tiden å yte best mulig service, noe som betyr fremragende kundebehandling, gjennomsiktig prising av tjenestene og produktene våre og, viktigst av alt, at våre kunders behov og interesser er vår høyeste prioritet.

Vi tror at våre mest verdifulle aktiva er alle de ansatte som utgjør Tavex-teamet. De er vårt utgangspunkt, og vi vil gjøre vårt ytterste for å tilrettelegge forholdene optimalt for deres velferd. Vi velger våre ansatte med omhu, og vi er stolte av å ha et team med engasjerte, dyktige og serviceorienterte medarbeidere som deler den samme høye standarden for integritet, yrkesetikk og ønsket om å gi sitt ytterste.

Vi tror at våre samarbeidspartnere spiller en viktig rolle i vår utvikling og vekst. Derfor jobber vi helhjertet med å pleie våre langsiktige partnerskap på en måte som tar hensyn til alle partnernes interesser.

Sist, men ikke minst: Vi liker det vi gjør! Vår forretningsfilosofi er å gjøre kunder, ansatte og samarbeidspartnere fornøyde, og dette har alltid gitt gode resultater også for oss. Vi vil fortsette å tenke på samme måte, og vi er sikre på at vår fremtidige suksess vil være et resultat av en kontinuerlig innsats for å tilby fremragende service som hviler på kvalitet, engasjement og tillit.

PARTNERE

Våre prinsipper - Tavex
Våre prinsipper - Tavex
Våre prinsipper - Tavex
Våre prinsipper - Tavex
Våre prinsipper - Tavex
Våre prinsipper - Tavex