Våre tjenester

Tavex var et av de første selskapene i Europa som opprettet integrerte vekslingskontorer som tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og andre tjenester. Kontorene våre leverer følgende tjenester:

Investeringsedelmetaller

Vi er den største forhandleren av investeringsbullion i følgende land: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Bulgaria. Vi selger og transporterer fysisk gull og sølv i form av mynter og bullion. Personalet vårt består av dedikerte spesialister på edelmetaller, og vår erfaring med å håndtere transaksjoner på flere millioner euro gjør at vi kan tilby kundene våre optimale løsninger for deres behov.

Valutaveksling

Selskapet er en ledende leverandør av valutaveksling i Nord-Europa. Vi tilbyr en av de lengste valutalistene i regionen, og betjener både enkeltpersoner og bedrifter. Vi opptrer også som grossist overfor andre vekslingsselskaper og banker.

Betalingstjenester

Som en lisensiert leverandør av betalingstjenester kan Tavex tilby pengeoverføring over landegrenser uten grenser på beløpsstørrelsen. Vi tilbyr internasjonale kontantfrie overføringer, kontantuttak, utbetalinger til bankkontoer og andre finansielle tjenester.

Rask overføring av valuta

Tavex  AS tilbyr rask valutaoverføring mellom Norge, Danmark, Sverge, Finland, Estland, Latvia og Bulgaria. Vi kan foreta valutaoverføringer mellom kontorene våre på under fem minutter. Hvis en bank er involvert på en av sidene av overføringen, kan det ta cirka én time, avhengig av omstendighetene.

PARTNERE

Våre tjenester - Tavex
Våre tjenester - Tavex
Våre tjenester - Tavex
Våre tjenester - Tavex
Våre tjenester - Tavex
Våre tjenester - Tavex