Opprett varsel

Oppdag trender og hold deg oppdatert på verdensmarkedet. Tavex sine oppdaterte priser gir deg muligheten til å analysere markedet og gjøre smarte investeringer.

Oppdatert 13 sekunder siden
Gull
Åpne: -
Lukke: -
Lav: -
Høy: -
Pris akkurat nå %
Sølv
Åpne: -
Lukke: -
Lav: -
Høy: -
Pris akkurat nå %
Tavex ID

Opprett en Tavex ID og få portefølje, personlig rådgiver og flere andre fordeler. Se fordelene her.

Opprett en Tavex ID
Tavex ID

Opprett en Tavex ID og få portefølje, personlig rådgiver og flere andre fordeler. Se fordelene her.


Ofte stilte spørsmål

Har jeg angrerett på kjøp av gull og sølv?

Nei, du har ikke angrerett på kjøp av gull- eller sølvmynter. Gull og sølv er finansielle eiendeler, prisen går opp og ned hele tiden, og det er ikke noe vi kan kontrollere. Derfor er denne typen varer unntatt fra angrerett etter angrerettloven § 22:

Angrerett gjelder ikke avtaler om:

d) levering av varer eller tjenester der prisen er avhengig av svingninger i finansmarkedet som kan skje innen utløpet av angrefristen og som ikke kan kontrolleres av den næringsdrivende,

 

Levering og forsikring

1. Leveringalternativer
Ved bestilling fra nettbutikken vår kan du velge mellom å få produktene levert til ditt lokale postkontor eller hente dem personlig på vårt kontor i Oslo.

  • Levering av Bring: Produktene vil bli sendt innen 24 timer etter at vi har mottatt betalingen din. Pakken leveres innen 1-4 virkedager avhengig av strekningen. I november og desember måned vil fremsendingstiden kunne øke pga black Friday og juletrafikken (ekstraordinære pakkevolumer).
  • Hente selv: Du er velkommen til å hente produktene dine på vårt kontor i Oslo samme dag som vi informerer deg om at vi har mottatt betalingen.

I begge tilfeller må du kunne fremvise gyldig ID for å motta produktene.

2. Forsikring
Pakken er fullt forsikret, og i det særdeles usannsynlige tilfellet at pakken kommer bort eller skades, vil Tavex sende produktene på nytt eller refundere pengene dine. Forsikringen gjelder bare så lenge produktene er under transport, og slutter å gjelde fra det øyeblikk transportøren får mottakerens signatur.

3. Emballasje
Produktene er beskyttende emballert og plassert i en diskré, umerket pakke.

4. Sporing av forsendelser
Sporing via Bring: Når vi har levert pakken til transportøren, blir sporingsnummer sendt til e-postadressen din. På Bring’ s hjemmeside www.bring.no klikker du på sporingsverktøyet deres, angir det mottatte sporingsnummeret og følger fraktprosessen for bestillingen.

5. Forsinkelser
Dersom leveringen skulle bli forsinket, eller hvis det bestilte produktet er utsolgt, vil Tavex alltid kontakte deg per e-post for å gi deg informasjon om leveransen.

6. Fraktpriser

Gullvekt (g) Sone 1 Sone 2 Sone 3 Sone 4 Sone 5
0 – 99 g kr 199 kr 249 kr 299 kr 349 kr 449
100 – 299 g kr 249 kr 299 kr 349 kr 399 kr 499
300 – 499 g kr 349 kr 399 kr 449 kr 499 kr 599
500 + g kr 449 kr 499 kr 549 kr 599 kr 699
Sølvvekt (g) Sone 1 Sone 2 Sone 3 Sone 4 Sone 5
0 – 999 g kr 199 kr 249 kr 299 kr 349 kr 449
1000 – 4999 g kr 249 kr 299 kr 349 kr 399 kr 499
5000 – 14 999 kr 399 kr 449 kr 499 kr 549 kr 649
15 000 g + kr 649 kr 699 kr 749 kr 799 kr 899

Se soneoversikten.

Fraktprisene nedenfor gjelder bare for levering i Norge. Hvis du ønsker å få produktene levert til et annet land, kan du kontakte oss på +47 23 89 71 22 eller per e-post på tavex@tavex.no for priser og vilkår.

Betalingsalternativer for gull og sølv

Kundene våre kan kjøpe gull- og sølvprodukter enten ved å bestille i nettbutikken eller ved å besøke et av kontorene våre, hvor de ønskede produktene kan kjøpes over disk. Merk at kunde, betaler og mottaker må være en og samme person. Dette gjelder for kjøp både i nettbutikken og i kontorene.

Betale bestillinger på nettet

Tavex godtar bare bankoverføringer eller Trustly for kjøp i nettbutikken.

1.1 Faktura: Når du har foretatt en bestilling i Tavex’ nettbutikk, får du automatisk tilsendt en faktura med betalingsinformasjon til e-postadressen du oppga under betalingsprosessen. Når du foretar en bankoverføring, henvis alltid til ordrenummeret.

1.2 Trustly: Privatpersoner kan betale med Trustly inntil 65 000 NOK. Husk å velge Trustly som betalingsmetode før du skal betale. Deretter vil du få beskjed om å velge hvilken bank du bruker. Du kan velge mellom følgende banker: DnB, S’banken, Handelsbanken, Nordea, Sparebank 1, Danske Bank, Sparebanken Vest. Du bekrefter transaksjonen med Bank-ID, Bank-ID på mobil eller annen kodebrikke fra banken din. Bruker du Trustly vil pengene bli overført umiddelbart fra din bankkonto slik at du raskt får gjennomført kjøpet ditt.

2. Bestillingens gyldighet: Ettersom prisen på gull og sølv varierer med verdensprisen, må fakturaen betales innen 15 minutter etter at bestillingen er foretatt. På søndager og helligdager må bestillingen være betalt senest 08:00 neste virkedag for å være gyldig. Vi aksepterer en tidsforsinkelse for overføringer mellom ulike banker, men for å holde prisen fast inntil beløpet er klarert, må du sende oss en e-post med opplysning om at du har betalt.

3. Klarering av beløpet: Det kan ta 1–3 virkedager å klarere beløpet, avhengig av banken du bruker (klareringen skjer vanligvis umiddelbart).

4. Overføringsgrenser og avgifter: Det er ingen øvre eller nedre grense, og heller ingen gebyrer, ved bankoverføring av penger til Tavex.

Betale i kassen

Ved kjøp i kassen godtar Tavex kontanter, betalingskort og kredittkort.

1. Kontanter: Forhandlere av gjenstander kan ikke motta vederlag i kontanter på 40 000 kroner eller mer. Dette gjelder også der oppgjøret gjennomføres i flere operasjoner. I hennhold til våre interne regler er vi pålagt til å registrere gyldig legitimasjon på alle kontant kjøp.

2. Betalingskort/kredittkort: Vær oppmerksom på at en avgift på 2 prosent legges til den samlede verdien hvis kjøpet betales med et kredittkort eller annet kort utstedt av en utenlandsk bank. Vi godtar ikke Diners-kort eller American Express. Hvis kjøpet betales med et BankAxept-kort tar Tavex ingen avgift.

Bankkonto

Alle e-shop bestillinger skal betales til TAVEX GULL OG SØLV AS

Betaling kan gjøres til en av disse bankkontoene:

BN BANK
Kontonummer: 9235.35.18609

CULTURA BANK
Kontonummer: 1254.62.08778

Les alle

Send til email