Opprett varsel

Prispolicy

  1. Produktpriser
  2. Låste priser på bestillinger
  3. Ingen skjulte kostnader
  4. Rabatt på store bestillinger
  5. Beste pris-garanti
  6. Investeringsgull

1. Produktpriser

Alle edelmetallprodukter som vises på Tavex’ hjemmeside, er priset ut fra spotprisen på gull og sølv. Dataoverføringen i sanntid, som bestemmer prisene på gull og sølv på hjemmesiden vår, fås fra https://www.refinitiv.com/en, noe som sikrer at prisene våre alltid er oppdaterte.

2. Låste priser på bestillinger

Produktprisene vil låses så snart du legger produktene i handlekurven. Prisene vil da være låst i 20 minutter, noe som gir deg god tid til å fullføre bestillingen og betale uten å bekymre deg for prisendringer.

3. Ingen skjulte kostnader

Det er ingen skjulte kostnader når du kjøper gull eller sølv i nettbutikken vår. Prisen du ser i bestillingsvinduet, er prisen du betaler. Vær oppmerksom på at en avgift på 2 prosent legges til den samlede kjøpesummen hvis du betaler med kredittkort eller kort utstedt av en utenlandsk bank.

4. Rabatt på store bestillinger

Vi tilbyr kvantumsrabatter på gull og sølv. Disse vises under hver produktbeskrivelse. For bestillinger med en verdi som overstiger 1 million NOK, prøver vi i de fleste tilfeller å tilby enda mer attraktive priser. Mer informasjon om dette kan du få ved å kontakte oss på telefon 23 89 71 22 eller tavex@tavex.no.

5. Beste pris-garanti

Tavex gull og sølv AS bestreber seg på å ha de beste prisene på investeringsgull. Dersom du som kunde skulle finne en annen aktør som tilbyr deg en bedre pris i Norge, vil vi matche dette med en ytterligere prisforbedring på transaksjonen. Ring oss på 23 89 71 22 for mer informasjon. Vilkårene kan du lese nedenfor.

6. Investeringsgull

For at du som kunde skal kunne dra nytte av vår prispolicy for investeringsgull, må sammenligningen av priser mellom oss og andre aktører være foretatt på nøyaktig samme tidspunkt. Konkurrentens pris må verifiseres ved at sammenligningsprisen står oppført enten i konkurrentens nettbutikk eller på nettsiden deres. Med konkurrenter mener vi norske investeringsgullforhandlere som har virksomhet hovedsakelig bestående av handel med investeringsgull. Konkurrentens pris må være bekreftet gjennom et skriftlig tilbud fra en person med beslutningsmyndighet i konkurrentens organisasjon.

  • Når det gjelder gull- og sølvmynter foretas sammenligningen med usirkulerte produkter fra etablerte produsenter (Valcambi, PAMP Suisse, Perth Mint, Heraeus, Metalor, Austrian Mint).
  • For preget bullion kreves det at sammenligningen er foretatt med produkter i uåpnet emballasje.
  • For mynter gjelder prispolicyen ved sammenligning med mynt av usirkulert karakter, det vil si uten skader og i originalemballasjen.
  • Prisen kan ikke være lavere enn den offisielle markedsprisen på gull eller sølv.