Opprett varsel

Vilkår for bruk

Vennligst les disse vilkårene nøye ettersom de gjelder for alle bestillinger – de som er foretatt via vår nettside www.tavex.no, per telefon eller i et av kontorene våre. Ved å bestille fra Tavex gull og sølv AS aksepterer du følgende vilkår.

  1. Bestille fra Tavex
  2. Annullere en bestilling
  3. Levering av edelmetaller
  4. Forsikring
  5. Priser
  6. Kundedata
  7. Immaterielle rettigheter

1. Bestille fra Tavex

En bestilling fra www.tavex.no anses som en intensjon om å kjøpe til den angitte prisen. Ved innsending av en bestilling vil kunden automatisk motta en faktura med betalingsinformasjon og instruksjoner om hvordan man overfører penger til Tavex. Betaling må skje innen én time etter at bestillingen er sendt. På søndager og helligdager må bestillingen være innbetalt senest 10.30 neste virkedag for å være gyldig. Bestillingen er foretatt og kan ikke oppheves når pengene er overført til Tavex gull og sølv AS sin bankkonto.

2. Annullere en bestilling

Kunden har rett til å annullere en bestilling frem til pengene har kommet inn på Tavex gull og sølv AS sin bankkonto. Bestillingen vil automatisk bli kansellert hvis kunden ikke betaler innen fristen.

Tavex har rett til å annullere bestillingen dersom salget skulle bli umulig på grunn av ekstraordinære forhold. Mulige omstendigheter for annullering av en bestilling er følgende:

  • Datakrasj som forårsaker forstyrrelser i informasjonen angående produktpriser og varebeholdning.
  • De bestilte produktene er ikke på lager som forventet.
  • Ekstraordinære situasjoner på verdensmarkedet som forårsaker store endringer i prisen på edelmetaller.

Ved annullering av en bestilling vil Tavex kontakte kunden for å spesifisere de nye vilkårene eller umiddelbart returnere beløpet kunden har overført.

3. Levering av edelmetaller

Under normale omstendigheter sender Tavex produkter innen 24 timer etter mottatt betaling. Siden gull og sølv er finansielle eiendeler som er svært følsomme for begivenheter på verdensmarkedet, kan det oppstå sporadiske problemer i tilbud og etterspørsel. Hvis dette skjer, har Tavex rett til å utsette levering med inntil 28 kalenderdager fra dagen Tavex mottok kundens betaling. Hvis leveringen skulle bli forsinket eller det bestilte produktet er utsolgt, vil Tavex alltid kontakte kunden per e-post for å spesifisere leveringsbetingelsene.

Fraktkostnadene som oppgis under betalingsprosessen, gjelder bare hvis pakken blir levert innen Norge. Leveringsbetingelser og priser i utlandet vil bli avtalt i hvert enkelt tilfelle. Ta kontakt med oss på telefon +47 23 89 71 22 eller per e-post på tavex@tavex.no.

4. Forsikring

Tavex forsikrer alle sine forsendelser. Skulle produktene bli ødelagt eller gå tapt under transporten forbeholder Tavex seg retten til etter eget skjønn å sende produktene på nytt eller refundere pengene til kunden. Forsikringen gjelder bare mens produktene er under transport og slutter å gjelde i det øyeblikk varene er mottatt av kjøper.

5. Priser

Alle priser er i norske kroner (NOK).

6. Kundedata

Tavex trenger kundens personopplysninger for å kontakte kunden om kjøps- eller salgsordren og eventuelle andre spørsmål. Tavex vil ikke videreformidle kundeopplysninger til en tredjeparter.

7. Immaterielle rettigheter

Copyright © 2015 Tavex Gull og Sølv AS