Opprett varsel

Opprett ny pris bot

+ -

Opprett ny pris bot

Prisbot sammendrag

Du kan avbryte PriceBot når som helst og har ingen forpliktelser når boten foretar automatisk bestilling.

UTSOLGT

1 oz Australsk Nugget gullmynt eldre årgang

Preorder
Australsk Nugget, også kjent som kenguru-gullmynten, er Australias mest karakteristiske bulliongullmynt. Den ble for første gang produsert ... les mer
Vi selger Vi kjøper Margin
22 126,72 NOK
21 465,73 NOK 3.10%
Levering med Bring fra 199,00 NOK avhengig av postsone
Pick-up fra Tavex kontor - GRATIS
See less
Pick-up fra Tavex kontor - GRATIS
Leveringskostnadene starter fra kl
Se mer
Produktbilde er kun for illustrasjonformål. Det faktiske produkt kan variere med nytt årsutgave.

Introduksjon

Australsk Nugget, også kjent som kenguru-gullmynten, er Australias mest karakteristiske bulliongullmynt. Den ble for første gang produsert i 1986, og var den første gullmynten i 99,99 prosent rent gull med et motiv som hyllet et dyr. Gullmynten australsk Nugget er produsert utelukkende av australsk gull, og er perfekt for enhver investor som kunne tenke seg en vakker kvalitetsgullmynt som avbilder en av verdens mest unike dyrearter: den australske kenguruen.

Hvorfor kjøpe?

 • Australsk Nugget følger prisen på gull. Verdien av australsk Nugget bestemmes primært av gullverdien i mynten, som er direkte knyttet til den aktuelle gullprisen på markedet.
 • Australsk Nugget er penger. Myntene fikk status som godkjent betalingsmiddel av den australske regjeringen da Perth Mint først introduserte dem i 1986.
 • Australsk Nugget er gullmynter av 24 karat. Det som skiller denne mynten fra andre, er dens nøyaktige kunstneriske detaljer i en kombinasjon av matte og skinnende overflater med polerte motiver. Denne mynten er virkelig en fryd for øyet for enhver som verdsetter verdifull kunst.
 • Australsk Nugget er populær blant samlere. Australsk Nugget er en av bare to gullmynter i verden som skifter design på hovedmotivet årlig. Den andre mynten er gullmynten kinesisk Panda.
 • Australsk Nugget selges til en svært god pris. Som partner av produsenten Perth Mint har vi muligheten til å tilby gullmynten Australsk Nugget til en konkurransedyktig pris.
 • Australsk Nugget er en anerkjent gullmynt. Med en kontinuerlig produksjon i 28 år og portrettet av dronning Elizabeth II på fremsiden er Australsk Nugget et kjært navn på det globale gullmarkedet.
 • Investering i australsk Nugget er ekvivalent med sparing. Det at gullmyntene australsk Nugget kommer i ulike vektklasser, gjør myntene ideelle for alle langtidsinvestorer som verdsetter sikkerheten og stabiliteten ved å eie en fysisk gullmynt som er godkjent som betalingsmiddel.
 • Australsk Nugget er perfekt til å utvide og skape variasjon i porteføljen din. Gull har en lav korrelasjon med andre former for investeringer. Dette gjør australsk Nugget perfekt som mottiltak til uforutsette markedsrisikoer.

Å kjøpe gull, betyr lavere risiko og beholde verdi

Gulls verdi har de siste årene økt, noe som gjør det til en god sikkerhet for å lagre verdi.

 • Produkt verdi
  22 126,72 NOK
 • Kjøpspris
  21 465,73 NOK
 • Din risiko nå
  660,99 NOK

Fakta: gullpriser i NOK har økte 127.48% de siste 8 årene. Den laveste prisen var 8 811,75 NOK/oz og den høyeste var 22 674,67 NOK/oz. Markedsprisen idag er 21 289,49 NOK/oz

Den australske gullunarserien, versjon I og II, produseres i dag av Perth Mint, et verdenskjent myntverk og raffineri for edle metaller i byen Perth i Vest-Australia. Perth Mint ble grunnlagt i 1896 av Storbritannias Royal Mint, i kjølvannet av de nyoppdagede gullreservene vest i Australia. Perth Mints oppgave ble å raffinere gullmalm fra gruvene og å produsere sovereign-gullmynter av de raffinerte bullionene. Mellom 1899 og 1931 produserte Perth Mint et betydelig antall gull-sovereigner som ble distribuert i Australia og i hele det britiske imperiet for å brukes som betalingsmiddel. Perth Mint var under britisk kontroll frem til 1971, da myndighetene i Vest-Australia overtok selskapet. I dag er Perth Mint kjent for å produsere investeringsmynter i verdensklasse, blant annet den australske gullkenguruen og kokaburra- og koalamyntene i sølv. Perth Mint har vært medlem av London Gold Market siden 1934.

Produkt vekt i gram
31.10659
Gull vekt i gram
31.10348
Finhet
999.9
Gull vekt i Troy ounces
1
Diameter
32.1
Tykkelse
-
Mynt verdi beskrivelse
100 Dollar
Produsent
The Perth Mint, Australia

Advers

Fremsiden av mynten portretterer dronning Elizabeth II. Grunnen til at dronningens ansikt er på mynten, er at Australia er medlem i samveldet av nasjoner, tidligere kalt det britiske samvelde. Over avbildningen av dronningen står teksten «Elizabeth II» og «AUSTRALIA». Under bildet står den nominelle verdien på 100 dollar og designerens initialer IRB – Ian Rank-Broadley.

Revers

Baksiden viser Australias mest kjente dyreart, kenguruen.

Emballasje

Hver mynt pakkes individuelt i en plastkapsel i Perth Mint. Rør med 20 stk er tilgjenglig i originale forpakninger.

Sikker og rask levering av Bring

Din bestilling er forsikret og levert av Bring. Etter at vi har mottatt din betaling, sendes produktene innen 24 timer. Leveringstid er innen 3-4 virkedager. Hvis du ønsker, kan du også personlig hente bestillingen på et av våre kontorer i X samme dag vi mottar betalingen. I tilfeller der vi ikke kan sende bestillingen din med en gang, vil vi alltid informere deg om tidsforsinkelsen.

Forsikring

Pakken er fullstendig forsikret og hvis i det svært usannsynlige tilfellet at pakken blir borte eller skadet, vil vi sende varene tilbake eller refundere pengene dine. Forsikringskostnadene avhenger av verdien av bestillingen din (1% av verdien).

Sporing

Når produktene er pakket og sendt, vil du motta instruksjoner og en kode for å spore forsendelsen.

Forventet fraktkostnader

Tavex tilbyr enkel og sikker frakt for all netthandel. Ta en nærmere titt på kostnadene.

Tavex ID

Opprett en Tavex ID og få portefølje, personlig rådgiver og flere andre fordeler. Se fordelene her.

Opprett en Tavex ID
Tavex ID

Opprett en Tavex ID og få portefølje, personlig rådgiver og flere andre fordeler. Se fordelene her.

Få en gratis konsultasjon
Lær mer om hvordan gjøre trygge investeringer, og få verdifulle råd