Opprett varsel

Kjøp gull- og sølvmynter over hele verden

Publisert etter tavex kategori Nyheter på 19.05.2020
Gullpriser (XAU-NOK)
24922,30 NOK/oz
  
+ 19,40 NOK
Sølvpris (XAG-NOK)
315,97 NOK/oz
  
+ 3,47 NOK
gull, valuta

Tavex er ledende i salg og rådgivning i gull- og sølvbransjen i Nord-Europa. Vi har erfaring og kompetanse bygd opp over 29 år i bransjen, og leverer tjenester basert på kvalitet, sikkerhet og god service.

Tavex er tilstede i åtte land i Europa, med til sammen 29 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Estland, Latvia og Bulgaria. Vi opererer med pålitelighet og kvalitet, og har millioner av fornøyde kunder.

Mynter av kvalitet

Gull- og sølvmyntene fra Tavex er sertifiserte, og følger gitte standarder fra etablerte og kompetente forhandlere og fabrikker. Myntene er i seg selv kvalitetsstempler, og fungerer som sine egne sertifikater på autentisitet. Utseendet er gjenkjennbart og betraktet som en standard i bransjen. Gull og sølv kan heller ikke dupliseres og kopieres, vekten og størrelsen på mynten bestemmer verdien. Dette bestemmes ut fra metallets verdi i det internasjonale markedet.

Se vårt utvalg av gullmynter her.

Myntene Tavex selger kommer fra de store forhandlerne og fabrikkene, eksempelvis The Perth Mint, The Austrian Mint og China Great Wall Coins Investments.

Kjøp mynter hvor som helst

Som kunde hos Tavex kan du kjøpe mynter fra hvilket som helst av våre kontorer. Det er viktig å huske på at dersom du kjøper mynter og frakter dem selv, er det tollregler for hvor mye du kan ta med inn og ut av Norge.

Du må rapportere det til Tolletaten hvis myntene dine tilsvarer mer enn 25 000 kroner i valuta. Om du ikke rapporterer inn verdiene, kan du ende opp med å bli politianmeldt eller måtte betale 20 prosent av beløpet i straffegebyr.

Les mer om toll og deklarasjon her.

Veksling i Norge

Per i dag kan du ikke veksle inn gull- og sølvmynter i Norge hos Tavex. Dette er fordi vårt kontor i Norge er relativt nytt, og vi venter på godkjenning for å kunne kjøpe fra det private markedet.

Hvis du ønsker å veksle inn dine mynter, er dette fullt mulig å gjøre ved Tavex sine andre kontorer i Europa. Vi har prisgaranti, slik at du som kunde kan være trygg på at du får den beste prisen på din veksling. Du kan også ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon, så kan vi gi deg råd om hvor du kan selge dine mynter. Det finnes forhandlere av gull- og sølvmynter som driver med kjøp og salg for samlere, samt en egen gruppe for private selgere på Facebook.

Har du spørsmål om kjøp og salg av gull og sølv?

Ta kontakt med Tavex her, eller bestill en gratis konsultasjon hos oss her.

Du kan også gjerne lese